Nawadnianie pieczarkarni

Skład systemu:

nawadnianie pieczarkarni

  • - instalacja zasilająca rozprowadzana na korytarzu przy użyciu rur typu PP 63mm
  • - zbiornik z zapasem wody do podlania jednorazowego około 2-3 l/m?
  • - filtr dyskowy wody
  • - przepływomierz elektroniczny
  • - elektrozawory otwierane przez sterownik czasowy uruchamiane elektronicznie.
  • - zawory spustowe
  • - zamgławiacze typu 0.8 PE z antykapaczami zapewniające równe rozprowadzenie wody
  • - filterki zapobiegające zapychaniu się dysz
  • - dozownik automatyczny Dosatron dostarczany jako opcja
zamglawiacz 08

ZAMGŁAWIACZ 0.8 PE + ANTYKAPACZ

 

Parametry techniczne :
Średni wydatek cieczy dla 1 dyszy wynosi ok. 90 l/h tj. ok. 1,5l/min /przy ciśnieniu w instalacji ok. 3,5 Bara/.
Dysze rozmieszczone w regale w odległości co 1,5m